پیشنهاد شگفت انگیز

اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2012

0

(0)

0 دیدگاه کاربران

دسته بندی:

  • قابلیت استفاده از کپکسول نسپرسو
  • دارای ویژگی زد قطره و کلید برق با چراغ نشانگر

13568

موجودی: 0دستگاه

[product_sold_count]

[displyWeightProduct ]
[displyDiProduct]

12%

قیمت اصلی 2,600,000تومان بود.قیمت فعلی 2,300,000تومان است.

ناموجود

موجودی:0

ارسال به تمام نقاط کشور

ضمانت اصالت کالا

پاسخگویی 24 ساعته

مشاوره خرید

توضیحات

تخفیف!

قیمت اصلی 2,600,000تومان بود.قیمت فعلی 2,300,000تومان است.

  • قابلیت استفاده از کپکسول نسپرسو
  • دارای ویژگی زد قطره و کلید برق با چراغ نشانگر

ناموجود

توضیحات

مباشی 2012

  • دیگ بخار از جنس آلیاژ ریخته گری شده
  • مخزن آب 1.2 لیتری شفاف قابل جدا سازی
  • دارای کفساز پر فشار برای درست کردن کاپوچینو
  • دارای سنسور محافظ در برابر حرارت و فشار زیاد
  • سینی چکه گیر قابل جدا سازی و شست و شو
  • دارای ویژگی زد قطره و کلید برق با چراغ نشانگر

مباشی 2012 یکی از محصولات با کیفیت شرکت ژاپنی مباشی است که جهت مصارف خانگی،اداری،دکه های کوچک، مسافرخانه ها و دیگر محیط های کوچک طراحی و ساخته شده است. جنس بدنه دستگاه از پلاستیک و استیل ساخته شده. توان دستگاه 1450 وات و قدرت فشار دستگاه 20 بار میباشد. حجم مخزن دستگاه 1.2 لیتر و از تلق شفاف در ساخت آن جهت مشاهده میزان آب داخل مخزن استفاده شده است.

از جمله ویژگیهای دیگر دستگاه مباشی 2012 بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم، سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت تمیز کاری آسان، نازل بخار با قابلیت چرخش جهت فوم گیری آسان. همچنین سر نازل با امکان جدا شدن جهت شستشو، سیستم کنترل فشار و حرارت و صفحه گرم نگه داشتن فنجان می باشد.دستگاه مجهز به دو فیلتر تک و دو کاپ جهت عصاره گیری قهوه میباشد.

روش کار با دستگاه

جهت تهیه اسپرسو ابتدا آب تصفیه شده را داخل مخزن نهایتا تا زیر خط MAX ریخته و دستگاه را روشن کنید و منتظر بمانید تا دستگاه گرم شود به محضی که چراغ دماسنج روشن شد. دستگاه آماده عصاره گیری است. در آن پودر قهوه را داخل فیلتر زیر خط MAX ریخته و آن را توسط تمپر به میزان مناسب بکوبید. سپس پودرهای اضافه را از اطراف فیلتر با دست تمیز کنید. و دسته را در جای خود نصب کرنید. و کلید چرخشی را به سمت چپ (شکل فنجان یا حالت عصاره گیری) بچرخانید. تا عملیات عصاره گیری آغاز شود.

دقت داشته باشید قبل از شروع عصاره گیری کلید فشاری سمت چپ در حالت بیرون یعنی تهیه اسپرسو قرار داشته باشد. جهت تهیه اسپرسو با عطر و خامه عالی به دو عامل 1-درجه آسیاب قهوه (ریزی و زبری) و 2-میزان فشار هنگام تمپ کردن بستگی دارد.که این میزان بسته به نوع و قدرت دستگاه متفاوت میباشد. که بعد از مدتی کارکرد به صورت تجربی درجه آسیاب و میزان فشار برای دستگاه مورد نظر را یاد خواهید گرفت.

این محصول  در فروشگاه دیگر:فروشگاه روشا شاپ

 

 
 

توضیحات تکمیلی

وزن 3 کیلوگرم
ابعاد 35 × 20 × 29 سانتیمتر
مدل

ME-ECM2012

رنگ

توان

1450W

فشار بخار

20 بار

ظرفیت مخزن آب

1.2 لیتر

جنس بدنه

پلاستیک فشرده ABS

نازل بخار

دارد

سینی چکه گیر

دارد

نشان گر سطح آب

دارد

تمپر قهوه

ندارد

نوع اسپرسو ساز

خانگی – نیمه صنعتی (سوپرمارکت ها – کافی شاپ ها کوچک )

قابلیت استفاده از

کپسول نسپرسو

توضیحات تکمیلی

وزن 3 کیلوگرم
ابعاد 35 × 20 × 29 سانتیمتر
مدل

ME-ECM2012

رنگ

توان

1450W

فشار بخار

20 بار

ظرفیت مخزن آب

1.2 لیتر

جنس بدنه

پلاستیک فشرده ABS

نازل بخار

دارد

سینی چکه گیر

دارد

نشان گر سطح آب

دارد

تمپر قهوه

ندارد

نوع اسپرسو ساز

خانگی – نیمه صنعتی (سوپرمارکت ها – کافی شاپ ها کوچک )

قابلیت استفاده از

کپسول نسپرسو

مشخصات

مباشی 2012

  • دیگ بخار از جنس آلیاژ ریخته گری شده
  • مخزن آب 1.2 لیتری شفاف قابل جدا سازی
  • دارای کفساز پر فشار برای درست کردن کاپوچینو
  • دارای سنسور محافظ در برابر حرارت و فشار زیاد
  • سینی چکه گیر قابل جدا سازی و شست و شو
  • دارای ویژگی زد قطره و کلید برق با چراغ نشانگر

مباشی 2012 یکی از محصولات با کیفیت شرکت ژاپنی مباشی است که جهت مصارف خانگی،اداری،دکه های کوچک، مسافرخانه ها و دیگر محیط های کوچک طراحی و ساخته شده است. جنس بدنه دستگاه از پلاستیک و استیل ساخته شده. توان دستگاه 1450 وات و قدرت فشار دستگاه 20 بار میباشد. حجم مخزن دستگاه 1.2 لیتر و از تلق شفاف در ساخت آن جهت مشاهده میزان آب داخل مخزن استفاده شده است.

از جمله ویژگیهای دیگر دستگاه مباشی 2012 بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم، سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت تمیز کاری آسان، نازل بخار با قابلیت چرخش جهت فوم گیری آسان. همچنین سر نازل با امکان جدا شدن جهت شستشو، سیستم کنترل فشار و حرارت و صفحه گرم نگه داشتن فنجان می باشد.دستگاه مجهز به دو فیلتر تک و دو کاپ جهت عصاره گیری قهوه میباشد.

روش کار با دستگاه

جهت تهیه اسپرسو ابتدا آب تصفیه شده را داخل مخزن نهایتا تا زیر خط MAX ریخته و دستگاه را روشن کنید و منتظر بمانید تا دستگاه گرم شود به محضی که چراغ دماسنج روشن شد. دستگاه آماده عصاره گیری است. در آن پودر قهوه را داخل فیلتر زیر خط MAX ریخته و آن را توسط تمپر به میزان مناسب بکوبید. سپس پودرهای اضافه را از اطراف فیلتر با دست تمیز کنید. و دسته را در جای خود نصب کرنید. و کلید چرخشی را به سمت چپ (شکل فنجان یا حالت عصاره گیری) بچرخانید. تا عملیات عصاره گیری آغاز شود.

دقت داشته باشید قبل از شروع عصاره گیری کلید فشاری سمت چپ در حالت بیرون یعنی تهیه اسپرسو قرار داشته باشد. جهت تهیه اسپرسو با عطر و خامه عالی به دو عامل 1-درجه آسیاب قهوه (ریزی و زبری) و 2-میزان فشار هنگام تمپ کردن بستگی دارد.که این میزان بسته به نوع و قدرت دستگاه متفاوت میباشد. که بعد از مدتی کارکرد به صورت تجربی درجه آسیاب و میزان فشار برای دستگاه مورد نظر را یاد خواهید گرفت.

این محصول  در فروشگاه دیگر:فروشگاه روشا شاپ

 

 
 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ناموجود

اشتراک‌گذاری

با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.